Heart Chat Bubble

OMG JAG HAR TRÅKIGT :D

Senaste
Smset du fick: Jag skulle inte gråta om du lämnade mig jag skulle dö. Så nu vill jag säga till dig: Jag älskar dig för det du är till mig..en äkta vän. Bli redo för den största choken i ditt liv Och får jag inte tillbaka detta sms så får jag ta den smällen. Ikväll kommer din första äkta kärlek förstå att den gillar dig Mellan kl 13-16 imorgon kommer någonting bra att hända dig. Det Kan vara varsomhelst: yahoo, msn, i skolan var som helst. Skicka detta till 15 personer och du har 15min på dig, Kom ihåg att en äkta vän hjälper dig :) 
Samtalet du ringde: Kattaaaa 
Saken du gjorde:  Skrev det här (?)
Tidningen du läste: KP haha xd
Programmet du såg: Program och program... Indiana Jones 4 gick just på tv:n.
Tanken du hade: DERU! :$$$$$

Senaste personen
du kysste: Deni ;)
som smsade dig: Daniiiii 
som ringde dig: Pappa
du slog: Well, jag drog Timmy i håret idag räknas de? 
du kände hat för: Mikael... 
du kände kärlek för: *fniss* :$$
du tänkte på: en viss...
du verkligen saknade: TINNA! :/ 

Berätta
Något du ångrar: att jag åt den tårtbiten och förstörde min lust att städa...
Något du saknar: Att åka skidor!
En tid du vill spola tillbaka till: När jag var hos Tinna!
En tid du helst vill glömma: När jag var asdryg mot Rirri...
Något som får dig glad: Chasing Harry Winston :d
Något som får dig ledsen: Mig själv.
Vad du gör just nu? skriver...(?)

Har du någonsin?
rökt ()
druckit alkohol ()
varit full ()
hånglat () 
haft sex ()
suttit på ett tak (x)
saknat ett ex ()
hatat ett ex ( )
varit kär (xxx) 
hoppat bungyjump ()
hoppat fallskärm ()
dykt i exotiskt vatten ()
varit rädd (x)
velat begå självmord ()
varit lycklig (x) 
playat någon ()
blivit playad ()
dumpat någon (x)
blivit dumpad (x)
varit naken utomhus ()
Tröttnat på den här listan (x)
Gjort klart listan (x)

Städa städa städa!

Nu måste jag ta tag i mitt rum och stääääda! Ska mest städa gaderoben, och det kommer ta åååår! Ska ju bli rödhårig så kommer nog inte ha så mycket rosa kläder, får fixa lite så... Men med lite musik klarar jag det! Ska försöka bevisa för mig själv att jag inte är så lat och att jag KAN! Bild från ett tag sen, fotad av mig :) PUSS!
Btw... 130 besökare idag... ;)

HAPPY HALLOWEEN x.x

*Bara för att jag kollar på 2:an & Google tydligen tkr om Scooby Doo (?)*

My life would suck without you


Jag råkar vara bäst...

Vad var ditt rekord saru? :)

PUMPOR :DDD

MIN FRANK!!! <333333333333333333333
Innehållet...
Timmys Frankenstein Jr... Aka Päronzucchini...
Mammas, blev assöt :D
Frankenstein! Utan muttrar dock för vi hittade inga...
En som Wille aldrig cutta. ;d
Hahaa sööööt ;D Mer awsome dag än jag trodde faktiskt ;D Fast imorgon (idag) kommer jag dööööö! Åååh... :/ Puss.

HAHAHA XD

Haha lol, när jag gick in i badrummet blev jag asrädd när jag såg mig själv i spegeln xD Verkingen bah; Woow! :O Började sen asgarva och göra roliga miner... Here comes lite bilder jag tog på toan... HAHA. (Seg som jag är glömde jag det här inlägget och gick och såg en film där nere, Tre döttrar och en mamma, som ägde, men nu komer inlägget iaf) Shit min spotify sattes på helt jävla random? :o ;/ Bilderna iaf, ;)
Jag hade askul... ;D Btw, PimPims är beroende framkallande.

Hett hett hett (xd)

Känner bara att dom här bilderna är fett heta, bara så ni vet :D Kolla Corre liksom! Haha :D Nästan lika hett som mitt hår... xd Lyssnar på Katy Perry - California Girls, och den äger hästballe... Haha jag har kul :D Pusspuss(?!)

Jag har orange hår med blond utväxt 8''D

Före:
Efter:
Inte bästa bilden men... SKIT HETT!!! Eller inte.... xD Haha men vi får se... :o Ska färga snart iaf. Pusspuss!

It's like I can't breath without you inside me

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=failbarnet
Vill du ha fler läsare? Klicka på länken.

I just wanna be with you

Väntar på att få färga håret... :D Lyssnar på massa bra Kelly Clarkson musik, love that girl liksom!  Haha kolla vilken söt bild från igår, när jag snodde Vincents heta tröja ;d Den är nästan för liten för honom liksom...xD MÅSTE MÅLA NAGLARNA SNART! :O Fast vet inte riktigt hur jag vill ha det heller... :/ Kommer nog på något! Puss.

OMG!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

(kanske överdriver lite hehe..)
Men har väääärsta chokladsuget just nu, ska ner och äta lite av min lilla kaka... ;D Puss.

Igår blev jag riktigt jävla rädd.

ÅÅÅÅH CRAP ASSÅ!
Jag hade bara facebook och blogg.se uppe, och tror jag lyssnade på nån låt på spotify. Sen tog typ låten slut, och nån gubbes röst som typ prat/sjöng på engelska spelades. Jag blev skiträdd, eftersom jag satte på en annan låt på spotify och det var kvar, inte reklam asså. Åh så äckligt! Stängde av datan och det slutade thank god. Men asså, vart fan kom det ifrån...? Jag spelade inget spel, eller nått sånt, det var inte reklam, inte från tvn, så vad fan?! Behövs ingen bild, men fyfan, vad läskigt. Lyssnar på musik atm och försöker glömma, pusspuss.

Trevlig betyder egentligen tillgänglig & desperat

Jag ska färga håret snart, :O Förmodligen idag, mami köper färg just nu... ;D Visar nog resultat sen haha...
Sitter och läser min awsome bok och tittar mer eller mindre på mtv. My super sweet 16 haha ;D Förrensten... IDAG KOMMER MIN OLLE HEM! :D Corre har längtat aaaasmkt, jag också men ahh. Slänger in två söta bilder på henne, hihi :) Har btw hittat min hemnyckel :D *Fettstolt*... Med en heeeeeeeeeeeeeet djurgården grej :3 "Stockolms stolthet"! Heeeet. Mihihi! Dif in my <3. Orkar inte skriva mer haha. Puss.
Minnen! ;d Kom heeeeem!

ååååååååh *.*

Fan vad söt :D Bläddrade fram den bilden från när jag var påväg till IP någon torsdag sen :P Min data skrämmer mig just nu. Puss.

Epiiiiiiiiiiiiiic

Men nu orkar jag inte gå in på yt för att visa vad jag lyssnar på, så kan skriva ist :d
LP - In The End
LP - The Catalyst
LP - Bleed It Out
LP - Numb
LP - What I've done
LP - New Divide
LP - Crawling
LP - Faint
LP - Papercut
LP - Breaking the Habbit
LP - One Step Closer
LP - Leave Out All the Rest
Mohombi - Bumpy Ride
Mauro Scocco - Sarah
Vistlip - Drope Note
Vistlip - Gizen MASTER
Marilyn Manson - Sweet Dreams
Black Eyes Peas - I Gotta Feeling

Awsome lista va? Lyssnar inte sååå mycket på den, mest söker runt på det jag är sugen på, men asså. Det är bra med en lista liksom... dx Dom med fet text är absolut bäst btw. ;) + En låt jag inte minns vad den heter... men som ääääääger! Haha :)) Men ska läääääsa nu! :D Sååå sugen på det! Orkar inte skriva mer, pusspuss.

mimmi FÄT söt ju :)

Tar det som en komplimang ;)
Livet leker. Tänkte nog lääääsa nue, eller snart... Fast blev sugen på att lyssna på musik... Åh mitt liv är så komplicerat! HAHA. Btw, jag har klarat hela dagen utan att kolla Kissies blogg! Än så länge...(?) HOPPAS ALLA ANDRA HAR DET OCKSÅ?!?! Liksom, tänk er hur pissed hon skulle bli...? ;) Och liksom, man gör ju som facebook (våran ända sanna gud) säger! Man lär ju strida mot lagen?!! Haha nej nu överdrev jag lite, haha. Men seriöst, trotsa gud? Illa. HAHAHAH JAG HAR INGET LIV :D Nej men asså typ hejdå. Puss.

Shiiiiit asså ;D

Filmen var fettbra juuu :d Fast ändå lite wierd, men ahhh xd Fast det lär ju vara 15årsgräns? :o Liiiite överdrivet bara. Eller ah i försej den var ju ganska förvirrande ibl... Wellwell den ägde :) BILDERNA VILL INTE KOMMA UPP! :/ Ska testa en grej... Okej, det funka, men dom blir fett små. Söta iaf så aah xD Hoppas ni överlever. Puss.
Fan vilken lång hals jag har? :o Kanske ska börja med uppsatt oftare... Vi får se, vi får se... Cya.

SALT!

Omg ska snart se den typ :D 15år gräns men mami är bra (a) Hah uppdaterar senare + bilderna jag tog just... SALT IS AWSOME!!! Hah velat se den sen jag såg reklamen för första gången... Bakade lite just oxå... PUSS.

(304:e inlägget) Ska baka!

Ska ner och baka nu, men sen kommer bilderna från när jag fotade just. Dom vill liksom inte laddas upp nu... Men nu orkar jag inte skriva mer xddd Iaf så har jag gjort ca 300 inlägg på typ två månader ;)  SKILLZ. Puss.

Naw kolla vad jag hittade :'d

Söt bild på Corre som jag råkar älska :) Från när jag, Corre, Danii & Katta var i täby nångång i Juni... Hade kul dååå! Btw så gör min svanskota fortfarande ont :/ Känns jobbigt att sitta ner i vissa positioner (haha). Men åååh, D: Haha ska nog gå och egofota snart... Fast juste jag ska baka! :O Kanske gör båda så skillad som jag är? Är så sugen på brownies... Hm, vi får se vad jag gör xD Iaf så kommer det bilder! kameran in my <3. PUSS.

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTLOV!

Fan vad gött rätt ;) Vill träffa alla! Nån dag på lovet får alla träffas?  Btw efter lovet har jag & Rirri känt Corre, Katta, Emma & dom i 3 år. Vilka awsome 3 år också! Åh vad jag blir glad när jag tänker på det :') Fast det har varit dåliga stunder också, men att vi hållit ihop sen dess liksom! Well, mest jag, Corre & Olle men... Söt bild från när vi körde brännboll. Åhh, minns när jag, Katta, Olle, och Corre var 24/7. Saknar det faktiskt... Well, puss.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

Har så jäääävla ont i svanskotan! Vi gjorde en övning på bommen på idrotten idag, jag klarade det men det gjorde såååå ont! Fan att jag ska vara så benig... D: Men måste måste sova nu... Har inte sovit ordentligt på aslänge... Bild från idag, assöt jag vet. Men det är fredag imorgon, sista dagen. HÖSLOV SNART! <3 puss.

R.O.F.L.U.S.J.O.M.A.M.M.S.O.F.L.B.T.I.D.I.A.C.I.A.


Nice ass, high class, sexy smile STHLM style


H A L L O W E E N

Hm, undrar om någon vill vara barnslig med mig och klä ut sig? Ströva runt och skrämma små barn... Haha jag har sjuk humor! xD Men är lite sugen på det faktiskt... Kommer nog dock sitta hemma och göra inget... Puss.

skolfotot ;s

Hm, är nog ganska nöjd. :p Fast förr-förr-förra var lite sötare ;> Och kameran fuckar upp färgerna men aaaah... Helt okej i år. Eller ah, min utväxt är ju lite... D; Haha måste färga håret snaaaaart! :o Fast det kommer ändå se cepe ut eftersom jag har svart, men assåå... Ja... d; Tror jag kanske ska baka nu? Hittade ett gott recept hehe... PUSS.

*fniss*

Haha omg. Klockren!

FITTFACEBOOK!

Får verkligen inte bort skiten, kommer bara upp igen. Cepe sida... :/ Kollar på Fast and the Furious. Asbra :D Puss.

YESTERDAY

Orkar inte ladda upp alla xDDD Men hade sjukt kul igår iaf ;D Katta svarar inte heller... Assur... D: Wellwell... Puss.

ingen fantasi atm.

Har just jagat mitt marsvin och fixat hans bur och mat (stooolt), och nu sitter jag och äter banan och försöker få tag på Katta. Kommer förmodligen vara med henne imorgon? Hoppas de.. Mjaau :D Iaf så tog jag och Neha lite söööta bilder! :D Här kommer nååågra... Som vi blev nöjda med hehe... Haha xD ...söta va? :$

Snacka om bildbomb asså... ;d

WHEN PIGS FLYS OVER STHLM...

I'll be laughing. Aprå på inget.
Jag är nu hos neha & vi kommer ha skooooojj as hell :d Haha bilden är sjukt söt! Älskar molnen, heh... (typiskt mig...) Just nu chillar vi bara lite... xP Har inte så mkt mer intressant att säga, ville bara uppdatera lite liksom xD Puss.

Undrar vad ni tänker med egentligen...

Hur fan kan ni tycka att han inte är snygg? Kolla liksom! Het het het! Suuuuck...

Look at what i got!

En jättefin typisk ukrainsk ask. :d Fick den av mami eftersom hon var i Ukraina nyss, och jag bad om souvenir :P `w´ Vet dock inte vad jag ska ha i den men ah... xD Kollar på ncis som sagt just nu... Men det är paus. PussPuss.

OMG A DOUBLE RAINBOW!

Nä, men snart börjar Ncis! DEN HÄR GÅNGEN KOMMER HON DÖ. Fast får se själv, Tinne kollar på film... :o PUSS.

Things like to do what they're already doing.

(Kom helt random på en grej... På no:n kollade vi på en film på yt om friktion. Fast på engelska. Dom sa "Things like to do what they're already doing" men, nån sucker i min klass som skulle efterlikna dom sa "Things like to do what they're already do"... Retade mig något sjukt på detta, och nu vet ni det. Jag äger på engelska.)
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Atm lyssnar jag på musik från min blogg, så inte så nödvändigt att lägga upp det igen. Och så tog jag massa bilder idag eftersom vi åkte till tekniska, men asså, min mobil har gömt sig för mig så ah... Visar dom så fort jag hittar den xD Dagen idag var ganska najs ändå. Hade massa kul på förmiddagen :) Och sista två lektionerna... Allt annat sög för jag hade ont i magen som fan :) Och så, blev jag lite dryg när jag kom hem (nä, men vi säger så)... Det här blev ett tråkigt bildlöst inlägg som alla hatar, soooooorry! Haha men vi ses typ haha. Puss.

Filmer jag vill se just nu...

The Ramen Girl, 2012. It's a Boy Girl Thing, Dracula 2001 (igen), Alice i Underlandet & Chocolat.
Tydligen skulle min älskling Gerald Butler vara med i Dracula 2001... Såg den för två år sedan, och minns verkligen inte honom...? Den var faktiskt ganska bra, och om han är med måste den ses igen ;*. Åh Alice i Underlandet!! Har velat se den sen jag visste att Johnny Depp var med, men aldrig hänt... Dom andra verkar bara allmänt bra.. xd Såg btw Ginger Snaps idag... Ganska najs för att vara en skräckfilm ^^ Haha puss.
Min ena favorit skådespelare ♥

Marilyn Manson - Sweet dreams


En bild säger mer än tusen ord... Här är 8.


You are everything I ever wanted

Jag idag :) Älskar min tröja. En kanibal som vispar i en gryta och säger; Who wants to be first? haha c; Skiiiitsöt ju :d Känner att mitt bloggande idag suger kuk. Orkar inte skriva mer DD; Kollar på 2&1/2 men. Puss.

Well, det här hände idag...

Haha tvungen att ta kort :D
Sitter nere i köket, fryser som fan... Vill gå upp till värmen i mitt rum men orkar inte. Fast måste nog gå upp snart ändå, för batteriet är snart slut... Hmm, vi får se om jag orkar sen xd Lat as hell... Som alla vet... Tänkte kolla lite bloggar och sen klottra i mitt block, skriva av mig lite haha :) Fuck... Måste gå upp nu... Pusspuss.

Wow vad kul man kan ha!

Gjorde en animebild. Gör en du också. :) Haha blev lite fail bara haha ;3 Just nu sitter jag och tränar på franska glosorna jag har imorgon med ett glas yoghurt :P Glosorna är skiiiitsvåra! LÄR MIG ALDRIG D: Hah ^^ Men ska fortsätta med pissfranskaglosorna nu, pusspuss.

LÅT...MIN...VIND...VARA!

Blir skrämd uta helvete varje gång jag hör äckel råttorna på min vind röra sig. Blir galen. LÅT MIG VARA. Avslutar dagen med denna häftiga bild (som jag tog förut som jag älskar) innan jag säger godnatt. Puss.

Haha kolla vad jag hittade :D

En bild på mig och Rebecca, från en av Nehas tidigare bloggar ^^ Från när vi dansade i aulan nån gång haha ;D Snart kommer mami hem, hon har nämligen varit i Kiev, Ukraina i en vecka. Kollar på HIMYM just nu :d Asnajs. Vill göra något med någon på torsdag... D: Hm ska fråga några... :p MEN BILDEN ÄR HET! Haha puss.

What if i told you, there is no tomorrow

Sååå hääär blev min bakrundsbild ^^
Men nu måste jag öva öva öva! Franska på tisdag... Kan dom nästan! ;p Haha puss.

Saaaknar...

And that's the reason to get up in the morning

Väldigt mycket nostalgi-känsla över alla låtarna... :d Sista låten är den ända som är riktigt bra, dom andra är liksom bara, haha minnen typ ;d Btw kan jag nästan alla franska-glosorna! :D *stooolt*Haha. Pusspuss.

HAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAH :D

Minnen ;d <3

Omg!

Shit jag var riktigt rädd där ett tag... Men det var en liten grej som gjorde att en knapp hölls ner hade lossnat bara... På min flöjt asså xD Bilden är sjuuuukt söt iknow! Hm... blev jäkligt sugen på choklad... Hah ^^ PUSS.

Old pics

Haha storleken failade lite, ;D Men fett söta bilder juuu! :D Åh just nu dampar jag för min tvärflöjt låter jättekonstigt! Vincent låna den igår... D'x Ångest /: Puss.

platinum (:

Jag vill åka skidor! D: Saknar det asmkt... Så fort backen öppnar kommer jag vara där.  Hittade lite bilder från min gamla blogg haha xD Kollar på tv, men finns inget skojj att kolla på D: Fast Family Guy börja just... PUSS.

Baby I like it!


Come on and give me som more!

Wake up sleepyhead !

Haha älskar den här bilden! :D Har iaf läst nästan hela dagen, :D Har FINALLY kommit på varför boken heter det den heter :D "Chasing Harry Winston" Moahahahaha >:D Känner mig så glad! Håller på med en grej i iMovie :d Skitnajs! Fast vet inte om jag vågar visa den för nån...? xdd Haha ^^ Ska fortsätta läsa nu. PUSS.

Frites...

Mitt nya svärord :) SAKNAR SNÖN SOM FAAAAAN :// Bilden är från igår. Nu är bara pyttelite kvar... :( Haha men kan inte skriva mer, ska använda mina sista sju minuter innan Vincent dödar mig till att kolla bloggar. PUSS!

Everybody wants to change the world...

But no one, no one wants to die. Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? Wanna try? I'll be your denanetor! Nananananananananananananananananananannaa.
Diggar den här bilden starkt! Ah men nu funkar det att ladda upp bilder igen :)) Fast orkar inte riktigt, hehe... Kan nog mina glosor mer iaf. Inget spc har hänt idag, jag har deppat lite, ätit godis, flummat som fan, tränat på glosorna lite, bloggat, och nu ska jag läsa. En helt vanlig dag. Fast har haft lite roligare än vanligt med bror, haha. Imorgon ska jag göra det jag skulle gjort idag, nämligen städa datorn... Bara orkat rensa lite i photo booth... Ska btw träna ännu mer på glosorna! JAG SKA HA ALLA RÄTT PÅ TISDAG! Accepterar inget annat. Pusspuss.

ÅHHHHHHH D:

Ska träna på glosorna. Dom var fett svåra den här veckan, alla andra veckor har jag kunnat dom supersnabbt. Dom här fastnar inte... Ska köra med skrivaomochomigen-metoden. Hoppas det funkar, annars blir jag sur :@ :D Bjuder på en superhet bild från igår när jag praktiskt taget tvingade mig själv ut fast jag hade magont. Nä vänta, kan ju inte ladda upp bilder atm... Måste nog starta om min data så kanske dom kommer xD PUSSPUSS.

Nöjd tillslut ;D

Tog bort bilder, bytte plats och efter ett tag vart jag nöjd med min bakgrunsbild ;D Diggar den starkt ^^ Min klocka på datorn går btw EXAKT rätt :D Kan man se på en sida ^^ Så jag är lite glad nu... Puss.

Det här blir ett sånt deprimerat inlägg ingen bryr sig om igen...

Jag vill berätta. Men ingen frågar. En vet. Som jag litar på. Ingen annan bryr sig om att fråga. Jag spricker snart om jag inte får berätta för någon. Känns som jag inte kan bära alla hemligheter själv... Och alla håller ute mig från deras hemligheter också känns det som... Och så failar Yt, fan...  Wellwell, life's a bitch.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Edit: Sa ju att ingen skulle bry sig...

Beslutsångest.

Vilken bakgrundsbild ska jag ha? :O Det är samma bilder på alla... Fast vilken ska jag ha? :/ Lutar åt första, men den andra är också snygg... Näästan alla är med på bilderna btw. Vet inte vilken jag ska ha :s Kommentera! Puss.

Öppna din dörr, och säg att du vill ha mig där

Har börjat rensa lite bilder nu... Kollar på tv också. ;D "Having the time of my liiiiife" haha xD Lol pusspuss.

Jag lever inte varje dag som den vore den sista.

Ni har väll säkert hört "Lev varje dag som den vore den sista". Det låter ju jättefint, att man ska göra det man vill när man vill det och ta vara på dagen. Men jag är nog lite smartare än så... Tänker mer på min framtid och gör inte dumma saker jag förstår är roligt just då men kommer ge mig skit senare. Jag tänker leva längre och inte slösa bort min tid på bara roliga saker liksom.
Jag tycker inte man ska leva varje dag som det vore ens sista.
~
Idag ska jag försöka "städa" min dator. Både utsidan & alla bilder och dokument på insidan. Vem vill ha en gul dator med massa repor liksom...? Kanske hinner jag rensa min gammla dator med bilder också... Nu rs:ar jag på en sida & lyssnar på den här awsome låten! NANANANNANANANANANA!! Har godis också... Haha pusspuss :)

IDOOOOOL! :D

OM GEIR ÅKER UT KOLLAR JAG ALDRIG PÅ IDOL MER IGEN.
Alla jag hejar på åker ut. Ah men ska kolla på det nu. Puss.

Möhö 8'3

Fullkomligt älskar den här smileyn. Kan dock inte skriva den, liksom hur likt är ";D"? Men... Den är het. <3

The big bang theory ♥

Sköna killar asså :'D Gillar verkligen det här programmet, precis min humor ^^' TUFFT! Oh nu är pausen slut. Pusspuss.

Frogrape

Vissa tycker det är jättekul, men jag tycker bara så jävla synd om grodan. Kan inte annat än bli äcklad när jag ser videon. Det är faktiskt våldtäkt fast det är djur... Tänk om ni var grodan. Utan någon kontroll. Skulle du gillat det? Tyck det är roligt om ni vill, men, skulle du skrattat om det var människor? Tänk efter... Puss.

Gissa vad jag kollar på...


Sanningen kommer fram...


Ojdååå. Pinsamt...? :)<3

Randig fisk 8'3


Jag ser det snöa, jag ser det snöa

Titta, så vackert... ÅH ATT JAG SKA VARA SJUK! D: Hoppas som fan att jag blir bättre så jag kan gå ut, annars blir jag skitsur... SÅ SÖTT! Snö snö snö <3 Gosh, kommer inte klara mig inne hela dan, seriöst... Hoppas jag överlever. Kollar på Smallville btw. Najs. Vill ta kort i snön! D: Ååååååh. Så fint... Orkar inte skriva mer. Puss.

Sjuk idag

Asont i magen... Stannar hemma idag. Men jag är nästan lika cool som Felicia så jag bloggar ändååå... Men orkar inte mer... haha... puss.

Varmchoklad & Vampire diaries


SKÖNAST!

Från mxw.blogg.se (:

Fearless

Älskar den här bilden! Gammal men söööt. Ska ner och hämta riktig varmchoklad! Sååå gott :D Pusspuss.

Hey, soul sister.

Har växlande magont och ont i huvudet. Smart att slå i huvudet va? ): Precis vid hårfästet.
AH!H!HH!! Det var en råtta som sprang över taket igen :/// Den här var mindre men shit vad läskigt D': Kramar om täcket och koncentrerar mig på att skriva... Fattar inte att Moa & Wilma kan tycka att det är läskigare med en film om en galning som syr ihop folks kroppsdelar i varandra? Seriöst liksom, en film. Känner btw att jag inte är så bra på att komma på rubriker idag, heh... Bilden är supersöt! ÄLSKAR ögonen på den katten! Mkt, mkt, mkt snyggare irl bara. Tog bilden hos Tilda för ett tag sen. Dom var kattvakter åt denna sötnosen. PUSSPUSS!!!

Love story - Taylor Swift

Vill verkligen baka och är sugen på mina awsome browniesmuffins! Älskar att baka, sen kan man ju äta det också... Haha ;D Känner nog att jag behöver lite extra fett... x) Hm, ska nog kanske göra det på lördag när det ändå ska regna... Enligt min data c: Tänkte kolla lite bloggar nu faktiskt. Haha puss.

i'll be waiting for you

3 riktigt awsome stuff's har hänt idag. Jag har äntligen vågat berätta för någon, vilket känns såååå skööönt! En sak jag har väntat på aslänge har äntligen kommit tillbaks. Så tycker jag det gick superbra på idrotten också :) Dagen kunde inte blivit bättre :D Hihi ^^ Har inte tagit några bilder idag heller. Så eftersom jag saknar vintern...
Tog den här bilden ut genom fönstret på väg mot Tilda för några månader sen. :)
Den här bilden tog jag vid skolan när jag var och fotade med Mickan nån gång. Minns inte när xD

Min säng är mysig :$

1 tjock, 2 vanliga maddrasser, 2 täcken, 7 kuddar. Mjuuuuk! :D DiggarT. Öhm ska krya ner och kolla på Grey's Anatomy. Puss.

jag idag :d

Fast satte på min blå tröja när jag kom hem, frös då :s ONCE AGIAN har min data rätt! Inge snö idag :D Pålitlig källa <3 Ska ta en dusch nu. Måste kolla lite bloggar sen också... Ska försöka sova så tidigt som möjligt. Puss.

Jag har tråkigt.

Är du på the darkside?
(/) Du lyssnar på band som t ex - Slipknot, Evanescence, My Chemical Romance
(/) Du älskar svart.
( ) Din/en av dina favoritfärg(er) är svart.
(/) Du har alltid på dig armband.
(?) Du hatar R N B

(/) Du använder svart eyeliner/kajal.
( ) Du äger en tröja med ett band på.
(x) Du älskar/gillar/beundrar anime & manga.
(x) Dina anteckningsböcker i skolan är nedklottrade. (dom förra)
(x) Du har bilder på ditt favoritband på din vägg.
(x) Du vet vad Kawaii Design är.
( ) Du vet vem Jeffree Star är.
(xxx) Du använder dessa sorters smilisar ofta - *-*^w^ xD 8D 8'3  :3 T.T
(x) Du ser "83" som en smilis och inte som en siffra.
(x) Du älskar/beundrar/gillar Japan.
(x) Du vet att det finns kakor på "the darkside"
(x) Du vet att emo är en musikstil och inte betéende.   
(x) Du har färgat/haft ditt hår svart någongång.
(/) Du har/vill ha peircingar.
( ) Du har självmordstankar, försöker planera hela din död. 
(x) Du lyssnar på musik just nu.
( ) Du kan minst 1 en låt på gitarr.
(x) Du har blivit kallad emo.
( ) Du hatar att bli kallad emo.
(/) Du hatar fjortisar.
Totalt:16

4 och mindre - Fjortis
5-10 - Normal
10-15 - Lite mittimellan
15-20 - defenitivt på the darkside
20-25 Du äger the darkside!

*möhö* 8D

Smoke on the water

Ska träna på den nu. As mysig att spela faktiskt, :p Måste träna på franskan också. Men flöjten först. Puss. (:

I wish I was i punkrocker


En vän är bara en fiende som inte har anfallit än

Den här låten har jag sjungit på hela dagen igår, och tänkt på hela dagen idag xd Haha ^^ Har en klubba :D Kollar på tv och lysnnar på musik atm. Inget spc att säga... Haha :D (Skulle skrivit klart det här inlägget för ett tag sen, men hörde råttsteg i mitt tak och blev asrädd :/ Stack ner ett tag... Det var skitäckligt... Imorse skulle jag gå in på "vinden" och mamma hade innan sakt att hon sett att marsvinsmaten som stått där inne var tom, sp jag vågade knappt gå in där dx Har nog hittat min värsta rädsla... Är inte höjdrädd längre liksom...) Pusspuss.

Om allt är blött, är det verkligen blött då?

BILDEN ÄR HET!
Öhm har verkligen inga bilder eller nått från idag xd Tänkte fota en grej senare... Iaf, dagen då.
Vi hade ju inspirations dag för småbarn idag. Jag och Olle jobbade tillsammans, vi skulle göra en
Cola-mentos grejen uknow.. Gick riktigt bra faktiskt :) Cred till andra gruppen som kom till oss,
bäst publik av alla! Fast det var superjobbigt att lyssna på dom andras experiment, 4 gånger
samma sak... dx Det var superstressigt sen,  när vi skulle utvärdera, tanya skulle läsa, hämta
grejer i skåpet, lägga datan i väskan och gå till tåget på mindre än 5 minuter. Stressade som
helvete! Men jag, Olle & Wilma hann :D Fick sluta tidigare än alla andra haha... Kändes såååååå
skönt. Hela dagen kändes som en fredag. Inte liksom typ 'åh snart helg' utan mer 'jobbat hela
veckan och vill hem' xD. Måste på toa  brb. Bloggar mer snart, pusspusspusspusspusspusspuss.

NCIS!!!!

(tänkte skriva navy cis, men kom på att jag inte säger så.)
Snart börjar mitt favorit pogram! (just exakt nu iaf) Ska krypa upp i min säng med lite bio-snacks och stänga av datan för kvällen faktiskt. Stolt (a) Bilden är så het att ni dör, myes i know. Michel in my <3! Haha sååååå snyyyyygg på allaaaa bildeeeer! ! ! ! google (y) första på sista raden, ohcraaaap... HET HET HET!!!! Nej men nu ska jag faktiskt oroa mig för om Abby dör... :/ Min nästan favorit bloggare har slut på paus, checka! HÄR. PUSS!

Lutande tornet i Malmö

Fixat min header nu :D Asmegasuper nöjd. Klicka på uppdatera om det inte syns... Hihi :) Öhm inget att säga. o: Pusspuss.

:P

Mellis :D Jordgubbsfilmjölk  med bananer & flingor i, + oboy pulver på toppen (a) Mumsmums! Kom hem för ett tag sen, ska spela på min tvärflöjt och fixa lite stuff's i mitt rum nu... Tänkte rita lite också x) Puss.

Lite kul i aulan...

Sjunger gamla låtar och gör annat haha :D Massa skojj (a) Just nu: Markoolio & Linda - Värsta schlagern! HAHAHA AWSOMENESS! :D Hah så lätt roade vi är... En låt och trummpinnar och vi har roligast... Haha vi ses.

Bääh.

Sitter och spelar. :D Fast, "måste" träna på franskan xd Ah men ska va social :* Puss.

Flashback, miss the times.

Saknar Lisa... ♥

NEJ NU FAN SKA JAG BLI GLAD!

Bep + gaybloggarn. <3
Take me back till alperna...

Shit glosor imoron!

Fast, jag behöver ju inte direkt träna... Men asså. Vill kunna dom som rinnande vatten. Måste öva lite mer. Puss.

Idag har jag haft kul...

Och ritat maskinen som finns i Olles rumpa :) Den gör så att bajset kommer ut osv. Vill ni veta hur det fungerar? Väldigt intressant faktiskt... *Har för mycket fritid*... Corre gjorde en fin liten teckning också... Inte lika kreativ som min om jag får säga det.. Haha ;D Men srsly, ni vill veta hur det funkar där nere!

Gissa vad det här är då? LÄSK! Jag & Olle hade mest skillz av alla :D Fast det smakade skit! Asså verkligen illa... Man skulle ju haft nått mer i som smakat gott ju D: Haha ;D Orkar inte skriva mer, puss.

Jag har princess tårta, det har inte duuuu.

*skryta*
skriver mer snart. puss.

Olle (:

Hon tänker som en åsna :D

Nej jag är inte sjuk i huvudet?

Bara lite annorlunda...

Kan man sträcka blogg-muskeln?

[ingen gillar bildlösa inlägg]
Inget spc att säga. Har läst noveller på en sida hela dan sen jag kommit hem. Har också skrivit en lista med ca 60 låtar (om inte mer) som jag ska orka ladda ner sen... d; Och det är inte alla... Bara dom jag kommit på nu, hehe... Fast har inte orkat göra det idag...xD Har två "sängar" att välja mellan idag... Eller så gör jag en dubbel... Hm vi får se ;D Upptäckte en hemsk grej just nu btw... På tisdagar kl 21.00 krockar nya avsnitt på Ncis & Desperate Housewives D: Fast iförsej går det ju repris på Ncis dagen efter vid 6 typ... GOSH - jag tänker way för mycke. Shit har inte tränat på franskan... Måste träna! Asså, jag kan dom ju men asså, vill att dom ska sitta klockrent. Snart är det HÖSTLOV! Längtar... Oups. Känner att det här blev ett lite rörigt inlägg...
Kollar på en Indian Jones film jag sett minst två gånger redan, men vet inte vad den heter. Helt okej film faktiskt. Gillar den med skattkistan som man typ dör av att titta på bättre. Den jag kollar på är med cepe folket som försöker offra tjejens hjärta till den där guden... Hoppas ni fattar xD Indy är fett ful btw... Men diggar lillkillen starkt! (Kanske för att jag är svag för asiater?) Ska träna lite på glosorna. PUSS.

Hahahahihiho


Ska fixa musik till min ipod..

Skabb ja vet. Måste tänka ordentligt nu, minns aldrig vilka låtar jag gillar... xD FAIL JAG ÄR :/ PUSSPUSS!

Skrattar som faan xd

Corre är lite sjuk ;D

Angels deserve to die

Mysig helg! När dom kom satte vi oss nästan direkt och geekade, jag fick min söta present av Fanny i efterskott. Sen efter vi ätit tacos fick jag fart på dom och vi körde burken på gatan :) Så bara chillade vi och hade det najs. Det roligaste var nog när Fabian & Fanny skulle sova i mitt rum, tre personer på 2 sängar.. Blev mycket skratt kan jag säga! Vi körde kort, och Fabian var sääämsta förloran någonsin :) Haha ^^ Efter några minuter av kuddkrig, sängbytande och täckkastning kom vi överens om att alla sova i min säng. Fast, Fabbe var inte tillräckligt mjuk för att ha som kudde, så han & jag sov på golvet ist medans Fanny tog min säng för sig själv...
Vaknade mitt i natten också, låg och lyssnade på när dom snarkade haha ;D
-
Tidigt som attan (kl 6) gick jag, Wille, Tony, Fabian & Fanny upp för att äta frukost, fixa oss och så. Vi åkte i förväg till Fabians match eftersom han skulle värma upp. Pappa, Timmy & Vincent kom senare. Går knappt att beskriva vilken fantastisk känsla det var när vi åkte förbi globen, och himmelen var gul, när Sarah - Mauro Scocco spelades på radion. Inte för att jag gillar den låten så mkt, men den passade in så sjuk bra.
-
Well well, vi åkte till Huddinge och jag hade en sovande Fanny lutandes mot mig hela vägen. När jag, Wille & Fanny  satt på läktaren innan matchen börjat, lurade dom mig ett flertal gånger att Fabian sprang utanför fönstret... Inget viktigt... När Älta kom in och dom ropade upp alla spelare fick jag en mini-hjärtattack när jag trodde dom sa Pontus Hagebö... Han hette tydligen Pontus Högberg fick jag reda på senare haha xD Efter första perioden verkade allt lovande när det stog 2-1 till Älta. Tror det var ett av dom målen som min skillade kusin gjorde också. Jag, Vincent & Fanny sprang ett varv runt ishallen och gjorde av med lite energi i pausen. Men i andra perioden blev det inte så bra... 3-2 till Huddinge, blev inte så glad hehe... Fast, självklart, tog dom hem det ändå och det blev 5-3 till Älta (: Jag dog lite när det stod 3-3 3 minuter & 33 sekunder i 3:dje perioden, haha :D Massa 3:or på poängtavlan...
-
Sen fick vi inte riktigt säga hejdå till Fabian men vi tog bilen & stack hem direkt när matchen var slut, alla med ett stort leende på läpparna. När pappa kom på att Totte&Lotta & Leo bodde supernära och föreslog en liten fika, skrek alla ja i kör ;D Så vi fikade där och jag hittade världens snyggaste keps hatt huvudbonad! Haha, sån gul byggarebob grej som det stog DO IT YOURSELF på :D Blev kär direkt... Aja, men här är bilder!
Min sexiga present av Fanny! :D Fick också den här SNYGGINGEN av dom andra också <3
Daaatanördar! :D Man ser inte min data hehe...
Timmys äckligt stora tomat, som pappa cuttade D:
Fanny med min gamla skitkamera (: Dom var i London förra helgen, där av tröjan. Avundsjuka.

Det gick inte så bra med min kub... xD Diggar att Fanny tittar på honom som han vore världs bäst.
Gissa vem som lånade min kamera? Wow. Vackert...
Vi spelade bluff, jag hade bäst kort! :D
"Snygg" hockeyspelande singel, passa nu på tjejer! ;D Haha.. Sämst humor ever.
MIN söta kusin, så det sa.
Vi tänkte sova så, men ångrade oss sen...
SmygfotarN...
––––––––––
Det var nog allt. Hoppas ni orkade läsa allt ;/ tingeling badring.

IPOOOOOD!

OMG <33333
*glööömde skicka*

MJAU :D

Bilder från idag kommer senare, kommer inte blogga nått nu mer typ för ah kusinerna har kommit. PUSS.

HAHA XD

Hah min humor asså xD Irl-lol! Ska kolla lite bloggar och sen kommer kusinerna snart. Ska nog äta snart också.. Btw "kan" jag inte kolla på min tv... Jag är så skillad att jag gör så ena batteriet ur kontrollen ramlar ut och jag orkar inte leta... Så går bara att kolla på sexan på min tv nu xDD *Lat as hell*... Hihi :) Pusspusspuss.

Ding ding dong

Jag idag. (: Sitter faktiskt seriöst och lyssnar på den här låten ^ (; Haha :P PUSS.

Min nya profilbild på facebook ;)

Fan vad söt man kan vara! Haha tvungen att ha den som profilbild ;D

tchena!

Vet att jag stavar snyggast :D
Idaaag kommer kusinerna hit och sover tills imorn. Dom kommer inte förens vid 4, och jag har faktiskt städat, så jag kan ju passa på att blogga! :D Atm sitter jag och målarnaglarna medan jag lyssnar på raaandom musik på Spotify. Just nu: In my head - Jason Derulo ;D Awsomeness! Tänker bjuda på några halvtaskiga bilder från när jag & Fabian var små. :d VISST ÄR JAG SÖT?!?! Haha jag veeet.. Olika storlekar men ah. Pusspusspuss.
Bjuder på sista!

Im awsome

Bara så ni vet. Och, djurgården är bäst. Sitter och sjunger till Shadow Of the Day. Låter förjävligt! Men måste nog städa lite nu... Nödvändigt inlägg yes. :) Puss.

öhm typ rubrik liksom lol?


...blev inte så många x) Men har hittat mitt armband som det står Mimmi på :D Tinna har ett likadant fast det står tinna think... ;d Vi har apelsiner hemma :D:D:D Jag ääääälskar apelsiner! 8D Haha nu är jag sådär cepe igen... INTE OK! Hah Sara style :D Sitter och diggar Linkin Park musik på spotify (: Just nu; Ah men vi typ ses.

D J U R G Å R D E N ♥

Snott min brors mössa 3:)  OMG LOVE THIS SONG!! I just wanna feel... Iaf. Kollar på idol, men väntar mest bara på att Modern family ska börja, Minnah har ju redan sjungit ;) Hihi ^^ Flera bilder kommer snart faktiskt, fotat lite just nu. Imorgon kommer mina kusiner! Blir nog asnajs. Kommer ta kooooort hihihihi :D Ska dansa lite nue. Puss.

IDOOOOL!

HEJA MINNAH! :D
Ooooorkar inte skriva nått idag.. puss.

ohlala!

Ojdååå.... :D
Ska äta nue. Bloggar senare, puss.

NOOOO LIFE!

Första bästa kompis: Tinna :d
Första bil: haha, har ingen x)
Första kärlek: hm, victor kanske.. 
Första husdjur: wille. nej men, marsvin.
Första semester: Cyyyypern
Första jobb:
har inget jobb xd
Första köpta skiva: dont remembaaah
Första riktiga kyss: -II-
Första piercing: örornen :p
Första konsert:
öh venne.

Nio sista:

Sista smset du skickade: Alex
Sista filmen du såg: ps. i love you
Sista bubbelbadet: nån dag sen 
Sista spelade cd:
distorted belif (?)
Sista gången du grät: förrigår typ

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?

Blivit arresterad?
Ne
Blivit kär vid första ögonkastet? Många ggr (;
Varit på tv? ah typ en gång.
Fått ditt hjärta krossat? Nepp
Sagt att du älskar någon utan att mena det? nej
Haft ett one night stand? Nej haha.
Busringt till nån? FLERA GÅNGER :D

Sex saker du har på dig:
1. strumpor
2. hårnål
3. tröja
4. nagellack 
5. örhängen
6. underkläder

GOOOMORRON!

Hah ville bara säga det :)
Ska duscha nue.. Haha pusspuss.

NA NA NA

KÄRLEK.

Me like

Sugtabletter med citronsmak & flour. ♥ Jag älskarT.


DITO.

Vi simmade idag istället för idrott. Gick superbra, jag simmade dom obligatoriska 500 metrarna bröst utan att stanna, + 125 rygg. När jag kom upp sen kändes det som jag skulle falla ihop xD Armarna och benen kändes liksom tunga, men ändå spagetti-aktiga. Men ändå, det var härligt att simma :) Älskar vattnet.
På rasten hade vi lite kul i aulan ;D Har kvar videorna... En gång för alla.. Hah ;D Jag är bra på att filma (A)...
Gillar att säga dito. Kommer knarka det ordet hela tiden nu, bara så ni vet :D MEN NU ÄR DET VD! PUSSPUSS!

45 minuter kvar....


IDAG ÄR DET.........

!
LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!
2 timmar kvar... Sen får jag se min älskade DAMON! Världens hetaste vampyr. ♥ Puss.

Hm...?

*Beslutsångest*

Jag fullkomligt älskar den här meningen.

Traverse la rue et tu y es! Ärligt, den är fan den bästa meningen (..so far). Sitter & spelar spel på datan & lyssnar på musik. *iTunes in my heart*... LALAAAAAA. I walk a lonly road, the only one that i have ever known... PUSS!

*skratt*

HAHAH. <3

Hehehehehehe.

Jo nu är det så att min data/mobil är lite lack, kan inte skicka bilder till datan. Finns då inget att skriva om så jag är inte så glad ehhe. :D Puss.

FITTA!

Hoppas ingen lånat en mössa av mig, för då har ni också löss.
Uppdaterar senare.

Pissråtta!

Hittar inte min bikini... :/ Bara halva... Och så failar Friv ): Kollar på Kungarna Av Tysöland. (a) Pusspuss.

Hemma :)

Söt bild tror jag :) Ska försöka fixa min header nu, men det kommer säkert faila.... :D Puss.

Jävla satsare...

*Har redan alla rätt när jag fick dom på eftermiddagen idag men har provet på tisdag*
Franska är så awsome. :D Lagom roligt, enkelt & intressant. Dom här var ju ganska lätta ändå... Men kommer fortsätta att träna tills jag kan dom i sömnen :D Varje dag tills på tisdag eftermiddag... (a) Känner mig lite som en pluggis haha.. :D Men jag vill ju trots allt ha MVG... Ah iaf :D Är redan ganska trött, :s Puss.

Lite bilder ;D

Tog inga fler eftersom min kamera är död.... Men Emiish tog ;D Så kommer fler sen. :P AHHHH PUSS.

LOL.

Jag klarade ut spelet. :o

IOOOH IOH !

Har hittat ett askul spel haha :D Jag & Emilia sitter och knarkar spel :D HAHA PUSSPUSS.

In tha schoool :D

Med Emiish :D Ska vad med henne idag. Fast hon har iup-samtal innan, så vi väntar häääär :D Kommer bli awsome som vanligt (a) haha ^^ Jag är fett hungrig nu... Ska nog äta mitt äpple snart :O Puss.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAH :D


Socker makes me cepe...

(A)

Resten av min vecka:

Onsdag: Leka med Emiish 8D
Torsdag: Städa
Fredag: Iup-samtal... .___.'
Lördga: Kusinerna kommer & stannar tills söndag.
Söndag: Kusinerna åker hem, sen typ chilla.

suck..

ingen dog.
3:ans reklamer suger apa :D

suck..

ingen dog.
3:ans reklamer suger apa :D

VILKA TYCKER DAVID HOLMBERG ÄR SNYGG?

-Jaaaag!

Mer bilder från idag L:

Jag, Corre & Olle stack till lekparken på rasten :D Och EMIISH ÄR SÅ SÖT!! HAHA OLLE OCH CORRE! HAHAHHAHA. Videon var bääääst. Haha ^^ Kollar på NCIS nu. Omg jag dör om Abby dör asså... :ooo. Ah men pusspuss.

HUP HOLLAND HUP!


Vi hade lite kul...

Söta bilder va? :D Jag & "Emiish" klottrade liiiite... ;D Hhaha. SO AWSOME! Öhm inge och skriva juuuu... "Emiish" & Katta åkte till Kååårsta & tebax :D :D :D BTW BTW BTW!  ! ! !  ! HOLLAND KOMMER VINNA! *Är emot sverige i fotboll* Hehehehe...  AH men puss, pausen är slut. P:

Jag och mina moln... L:

*tvungen*

OM 10 MINUTER....

kommer en person i ncis dö. fuck på det. undrar vem. är bered med näsdukarna... dör tony, vilket jag inte tror, DÅ FAAAAAAAAAAN. Haha bara så ni vet. Laddar över bilder från idag till datan. Massa kommer. Puss.

"Det är så igår"

Haha :D
Sry för alla kontiga inlägg med lite text. xD Men vi har paus nue. :D Katta verkar lite sur bara :pppp
*Glömde klicka på publicera*

Min ääääääälskling!!!!!!!!

ÄLSKAÄLSKAÄLSKA! Miiiiin älskling! :D

OMG!!!!

ÄR SÅ GLAD NU!!! SKA FÅ SE MIN FAVORIT IDOL SJUNGA!! OMG!! :D D:D

Franska glosor idag :D

Det kommer gå bäst, bara så du vet. ;) Samling nue. Astråk. :/ Ah men ska faktiskt planera nu. Puss.

HEJ JAG HAR INGE LIV :D

Bilder från typ 10 minuter sen :D Söta vänner jag har va? :D Haha ^^ Babybabybabybaby oooooh.

Time won't make things better.

Miss ya bro.

Shit på svenska språket.

Orkar verkligen inte prata rikti svenska nue. Känner mej mig så cepe. Släpper ut mina känslor iaf. Vill ha emomusik just nu men kommer inte på nått bra. Glad musik funkar inte. Hejdå.

Love u bitch.


Fandå...

Haft den här låten på hjärnan hela dagen. Skyller helt på Samuel som sjunger den hela tiden :) Sry för att jag inte bloggat idag btw. Inte orkat omg. Ska göra det imorgon ist hehe L: (<---snygg va?) Öhhhhm, idag har det inte hänt något. Eller kanske. *Tänker*. Jooojusteeeee. Jag trodde, smart som jag är, att jag skulle spela tvärflöjt idag. Men självklart var det idag vi inte hade nån spelning... D: Vilket jag märkte när jag var i där uppe... Tog 611:an och mötte STINA :D Massa skojj, snackade om hennes skola, och sånt. :D Söt bild på henne ^.
Inte för att ni bryr er men, jag har lättare för att gråta nu tycker jag. Vilket är bättre, att jag inte håller inne mina känslor. Bara så ni vet liksom, känns bra att skriva. Ah men puss.

kiss - i was made for loving you

Älskar fortfarande den här låten hahahha.

Blommor :D

Nu har vi fina blommor i rabatten också! :D
Dagen var faktiskt helt okej. Förutom att jag blev sur på pappa i morse. Jag & pappa åkte iaf och hälsade på farmor & farfar, det var skönt med omväxling av miljö. Sen handlade vi också ^^ Har mest varit med familjen sen, spelat kort och så. Det är skönt att inte sitta klistrad framför datorn... Nu kollar jag på Härmed förklarar jag er Chuck och Larry, skojj film. Ska nog kolla lite bloggar sen ska jag läsa min älsklingsbok, Chasing Harry Winston. Tycker mer om orginal titeln eftersom översättningen suger... ;D Haha pusspuss.

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

Ah men bilder från idag kommer senare, ska ta ett mysigt bad! Dagen blev inte så tråkig trots allt. Hah ;D Puss.

Lite sur, igen.

Som sagt. Fast mer ledsen. Ska läsa min bok och gråta lite nu. Puss.

OMG - USHER FT. WILL.I.AM ♥

Tre låtar så länge. Puss.

Mijaau

Tog den här bilden igår, haha ;D Älskar min jacka! Btw så hade jag sönder min tröja igår... *skicklig* (a) Idag ska jag inte göra något. Oj skulle publicerat för typ en halvtimme sen... Fan blir alltid så xD Ah men nu ska jag fixa mig lite. PUSSPUSS.

Ingeee liv 8D

Skriv in ditt namn med vanligt: mimiih
Skriv in ditt namn med ett finger: mimiih
Skriv in ditt namn och blunda: mimiih
Skriv in ditt namn med armbågen: mikmiiih
Skriv in ditt namn med hakan: mkm mknh
...Skriv in ditt namn med näsan: mimiih

HET HET HET

♥♥♥

:')

Filmen var bra. Grät lite haha. Slutet var helt okej, inte lika awsome som det innan. När Gerry var med ;) Måste se mer filmer han är med i! Sån duktig skådis asså... Och så snygg... Btw tidigare idag såg jag en annan film om en kanadensare och hennes assistent som hade ett fekj-bröllop för att hon skulle få stanna i usa. Minns inte vad den heter men den var superbra! Såg inte hela början men slutet var seriöst bäst ;D Utom den nakna biten... Haha! Och när fågeln kom och tog hunden.... xD Ah men vi ses, pusspuss.

PS. I love you

Kollar på filmen PS. I love you nu. Den är super än så länge ;D Diggar Gerard Butler starkt. Jag menar, kolla! Het, het, het... Älskar honom i The ugly truth också ;D Måste se den igen btw... Senaste gången var liksom för en månad sen bara haha! Iaf, filmen. Den är lite sorlig bara... Började nästan gråta när hon låg och lyssnade på hans telefon svarare... Och så är Lisa Kudrow med också :D Gillar henne också, spc i Friends. Har också hört att filmen skulle suga, men det gör den verkligen inte. Ah men ska fortsätta kolla nu, pusspuss.

Jo jag har ju ritat...

Har bara gjort konturerna men aaah, den blir nog bättre snart. Ska färglägga ocksåååå... Ah men pusspuss.

Taggar ut med brorsorna :)

Som sagt. Måste springa av mig och hur gör man på roligaste sätt? Jo, följt av mina favorit småbröder. Kommer äga hästballe ;D Annars har inget hänt idag. Har hämtat min ääälskling, städat lite och ritat. Visar lite sen i think. :P Bjuder på en ostek bild haha ;D Jims Värld är fett skojj btw! Spc Gracie ;D Haha men vi ses ska ut nue.

Rimbomarknad



Typ bara dom som blev bra. Tog inte så många eftersom det regnade asmkt. Ville visa dom här ändå... Puss.

Morron.


Inte sugen på att blogga. Spc inte med min skräpdator. Idag händer inget. Tänker typ hämta min dator. Puss.

VI SES.

Imorgon :D Statistiken går uppåt! (Y) Kollar på nått pogram typ Samantha på fyran. Såg att Sassa åkte också... FAN TA SVENSKA FOLKET! Srsly, hon är mkt bättre D: Men orkar inte skriva nått nue ;o Söt bild, puss.

BÄSTA!


IDOOOOL!

Hejar på Minnah, sen Sassa & sen Gier & sen Daniel. Dom andra kan ta sig :) HAHA PUSSPUSS.

BARA 6 DAGAR KVAR NU JU!


Älskar att skvallra med Wille : D

Möhö ;D Ska btw kolla på idol nuuue ;D Två gamla bilder också. Diggar min en "katt som pussar en hund"


Saknar vintern!


Speciellt att åka skidor! Med kusinerna & Tilda... Jag har blivit mycket bättre nu juue! Hoppas snön kommer tidigt i år. Menar, älskar hösten och alla vackra löv, men på vintern kan man åka skiiiidor! :D Haha ^^

(Ah alla retards som inte kollar på Navy cis kan bara ignorera det här) Såg just ncis reklamen. Var berädda på att jag kommer bli väldigt off om dom dödar Abby. JAG KOMMER DÖ ISF. McGee kan dom häldre döda, men liksom... Eller Ziva, henne gillar jag inte så mycket som jag gillade Kate. Haha ingen kommer fatta xD Men Tony KAN dom inte döda. Då slutar jag kolla på det pogrammet helt. Bara så ni vet asså xD Fast dom kanske dödar uhm Ducky ist? :o Men hoppas inte de <.< Med tanke på reklamen verkar det som Abby dör...

SKILLS!


Nostalgi ~





Tjhena ;D

Sitter på min gamla skräpdator nu. Rirri kom inte idag så jag fix varken min data eller mitt busskort.

Var på rimbomarknad med bla Rirri & Carro igår :) Superkul! Dock skar jag mig på något, antingen serpentin-spreyen eller Carls naglar. Såret ser äckligt ut, men det var inget som hindrade mig från att ha roligt ändå. Och så kom ju Agnes och försökte kaxa sig, xD Sen när jag kom hem drack jag chokald & sov nästan diret. Ändå är jag fett trött idag...
Idag var allt väldigt segt. Jag tyckte det var kul att jag lärt mig 7:ornas spanska glosor när jag har franska, men vissa tyckte tydligen att det var helt onödigt. Jag satt liksom och kollade på när hon gjorde dom för jag hade väldigt aburrido... Iaf så jobbade jag faktiskt skitmycket! Till skillnad från vissa andra...
Btw om ni undrar varför jag aldrig spelar samma spel som alla andra? Jo, för några veckor sen var det Crazy Taxi, sen Robort Unicorn Attack, och nu Run. Känns så himla onödigt om alla ändå byter till ett annat värdelöst spel nästa vecka... xD
NU BÖRJAR NCIS! Har dock sett det här avsnittet men asså... Tony & Mccallen är så gulliga med sin bromans!

Rast med olle :D

Och co ;D CORRE ÄR EN SKOLKARE! bara så ni vet. Haha lyssnar på den här seriösa låten :D Haha pusspuss.

heJdåå.

Orkar inte blogga nue xD Ser på nån Zorro film :P Iaf det här har jag ritat so far. Har dock bara kalkerat xD Men ska ändra och tänkte lxm.. Ah en grej :) Rimbo marknad imorgon med sött folk :'D Lääängtar. Pusspuss.

Möhöh...

Nu ska ritas :D

Hmmm...

Ska försöka göra om bloggen lite... :))

VI ÄGER 8'D

Söt bild från tidigare idag på mig och Corre :D Haha men nu SKA vi jobba! Med Danii också :D Haha pusspuss.

Skolfotot klart :D


CORRE FICK STÅ HÖGST UPP :D:D:D
Jag stog också ofc ^^ Btw så var jag inte sist! Bara näst sist hahah xD Gick nog ganska bra tror jag :O Puss.

Är i skolan :D

Random bild på olle. :) Idag är det skolfoto... :o Kommer säkert faila :/ Oh nu är det så mycke smilisar igen xD Ah men lol. Öh har inte så mkt att säga.. ;o Ska vara social med olle & emma nue :D PUSSPUSS.

NCIS!

SNART BÖRJAR DET! Ska springa ner och göra en kopp varm choklad ♥ Nya avsnitt! Men fuckfuckfuck! Tony stackarn :/// MCGEE BIATCH. Åh igår, jag hade verkligen hjärtat i halsgropen när Mr Palmer kom med bilen...
Ah ska ner och hämta de nu :D Haha pusspuss.

Rimbo marknad?

Jag vill gärna gå, men vet inte om det finns nån jag kan gå med? :/

Nu kollar jag på Family Guy. Kom på en superrolig grej som hände idag! Jag och Katta försökte ta samma talrik och KRASCH! Det var superkul :D Haha. Och när vi var på ica hahaha. Gubben XD Och när Katta tog kortet haha ;D Sen hände ju lite tråkiga saker idag också, en viss person bröt ett löfte... Nu ska jag kolla på en video från igår ;D Vi hade lite kul då haha... Puss!

"Vampyr"

Blev ganska bra tycker jag :D Ah ska ätaa nuuuuue, seees.

Hahahahhahaha.

Corre: Vill du gå förbi Ica med mig?
Mimmi: Ah visst.
Katta: Vad ska ni göra på Ica?
Mimmi: Gå förbi.
HAHAHA. Gissa om jag skrattade när jag märkte vad jag sa XD Hahhaha det var aaaaskul xDD

Franska nuuuee :D

Sitter och äter godis men david märker inget :D Haha jag och katta har fett kul! ;D Två bilder från rasten med Olle och Corre :D (Men det betyder inte att jag inte är sur...) ah pusspuss.

Ömh vad kul :D

Säger vi. :D

OMG!

Fan va sexig man kan va :D:D:D Btw jag kommer ta smygkort på Corre hela dan :D Haha pusspuss.

PUSS.

Jag älskar dig alltid. <3

MITT SF-KORT :D

Behövde bara skryta lite om det, ehehehhe.

I'm back.

Från spelningen :D Gick asbra. Kommun-folket kom liiite sent, så vi lolade runt ist :D Jag lärde verkligen känna allt awsome folk utom en, och vi hade askul :D Sen när vi spelade gick det seriöst asbra! Och så var det en "gubbe" som gav oss SF-presentkort. Naw, gulligt av dom asså! Men jag var ju värd det också (a) Haha. Sen nu, kom jag hem och åt äntligen min efterlängtade (vanilj)bulle! Mums :D Sjävklart drack jag ett supergott glas oboy också!  :D Haha. Kollar just nu på 2&1/2men :D Chelsea flyttar in och han blir sur för hon tog med sin katt.
-What do you think I'll do with him? -Return him to the wild?

BAOW CHICKA BAOW WAOW!

Ska sticka & spela för kommun gubbar nuue :) Bilden är fettsöt iknow... Haha puss.

Baka, baka, liten kaka... :3

Inte orkat visa nån bild menmen, bullarna är i ungnen :D (Försenat inlägg för jag glömde publicera) PUSS.

Hemmaaaa :D

Spelade juuuuust. ;) Gick asbra :D Snart ska jag baka, det är ju trots allt kanelbullens dag :D Kollar på tv så lääänge. Orkar inte skriva så mycke... xD Ah men puss.
~
läs detta noggrant, för denna blondin är riktigt smaart!!
En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på flyget mellan Stockholm och Köpenhamn. Advokaten frågar om hon har lust att leka en kul lek? Blondinen som är trött och vill ta sig en tupplur, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för att få sig en blund. Advokaten försöker övertala henne med att tala om att leken är mycket lätt och rolig. Han förklarar: - Jag ställer en fråga till dig, och om du inte vet svaret ger du mig 50 kr, och vice versa. Hon avböjer igen och försöker få lite sömn. Advokaten säger upphetsat: - OK, om du inte kan svaret ger du mig 50 kr och om jag inte kan svaret ger jag dig 5000 kr. Detta fångar blondinens uppmärksamhet och eftersom hon förstår att hans tjat inte kommer att sluta om hon inte går med på att leka leken, så samtycker hon. Advokaten ställer första frågan: - Hur långt är det mellan jorden och månen? Blondinen säger inte ett ord, plockar upp plånboken ur sin handväska, tar fram en femtiolapp och ger den till advokaten. - OK, säger advokaten. Nu är det din tur. Hon frågar advokaten: - Vad går upp för en kulle med tre ben och kommer ner med fyra ben? Advokaten, mycket tankfull, tar upp sin laptop och söker bland alla referenser, men inget svar. Han kopplar upp sitt modem med flygtelefonen och surfar på nätet men inget svar. Frustrerad skickar han email till sina vänner och kollegor men utan framgång. Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kr. Blondinen säger: - Tack, och vänder sig om för att fortsätta sova. Advokaten som är mer än lovligt upprörd väcker blondinen och frågar: - Nå, vad är svaret? Utan att säga ett ord tar blondinen fram en femtiolapp, ger den till advokaten, och somnar om!!!

Brunett skämt ;D

OBS!! Alla brunetter uppmanas att läsa dessa långsamt så att förstår...

Har ni hört om Brunetten som blev galen? 
Hon hade jobbat tio år på en 
bordell. En dag upptäckte hon 
att de andra tog betalt.
HAHAHHAHAHAHAHAHHAAHA.

MJAUU

Ska sticka  nuuue. ;) PUSSPUSS.

GODNATT!

Är ledig imorgon :D Konsert mitt på dan & ska till hudläkarn på morgonen. Slipper alla idioter för en dag... Puss.

3,1415926536 :D:D:D

IN MY ♥
Det behövs skillz för att kunna pi med 10 decimaler utan till :D

OLLE ÄGD :D

29 PUFFAR JA SA JU DE ! ! ! ! :D

MoOooOOOoolN :)

Vad finns det att inte älska med dom vita fluffiga molnen som svävar på himmeln...? Juste, inget. :)) Puss puss.

*skadeglädje*

VILKA VANN? DIF! VILKA FÖRLORA? AIK! WIIIIIIIIIIIIIE :D Haha så ägda...

Do you get a little kick out of being small-minded?



Fan va härligt :D

Den här bilden är så härlig att den förtjänar ett helt inlägg om bara den! Haha :D Timmy springer så hett (a)

JUST NU:

Look inside, look inside your tiny mind 
and look a bit harder 
cause we're so uninspired 
so sick and tired 
of all the hatred you harbor 
so you say it's not okay to be gay 
well I think you're just evil 
you're just some racist who can't tie my laces 
you're point of view is not legal
Fuck you, fuck you very very much 
cause we hate what you do 
and we hate your whole crew 
so please don't stay in touch 
fuck you, fuck you very very much 
cause your words don't translate 
and it's getting quite late 
so please don't stay in touch 
do you get, do you get a little kick out of being small-minded? 
you want to be like your father 
it's approval you're after 
well that's not how you'll find it 
do you, do you really enjoy living a life that's so hateful 
cause there's a hole where your soul should be 
you're losing control of it 
and it's really distasteful 
Fuck you, fuck you very very much 
cause we hate what you do 
and we hate your whole crew 
so please don't stay in touch 
fuck you, fuck you very very much 
cause your words don't translate 
and it's getting quite late 
so please don't stay in touch 
Look inside, look inside your tiny mind 
and look a bit harder 
cause we're so uninspired 
so sick and tired 
of all the hatred you harbor 
Fuck you, fuck you very very much 
cause we hate what you do 
and we hate your whole crew 
so please don't stay in touch 
fuck you, fuck you very very much 
cause your words don't translate 
and it's getting quite late 
so please don't stay in touch

biiiiiilder :)

Nu fan :D Har varit ute med mami, papi, wille & timmy. Blev mest på timmy haha xD Dom är inte riktigy i ordning, böh. Haha :D Men det var najs ^^ Lyssnar på musik nuuuue. Ah pusspuss.

PUSSEL <3

Pusslar på internet för att lunga ner mig lite. Asnajs. Orkar nte skriva mer, pusspuss.

Lite sur.

Min familj är så tråkig.

Fixat headern :)

Blev nöjd faktiskt :) Spc med paraplyet i hörnet haha ;D Alla vet att jag älskar sånna.......
PARAPLY IN MY ♥! Som på bilden under hahah. Katten utanför ica... xD MINNEN! ;D
☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂
Hehe xD Ska nog äta snart. Är hungrig... Ska ut sen också, tar med mig kameran ofc :)))
Haha. Pusspuss!

GODMORGON! :D

Vaknade just, är trött haha :) Idag händer inget spc, ska mest vara med familjen och så.
PUSS!

Snygging i triss ;)

Tre nästan oredigerade bilder från idag :D Diggar att jag höll för halva blixten på sista
bilden haha XD Men ska nog sova nu, pusspuss! Fler söta bilder kommer imorgon... :)

FAN DÅÅÅÅ!

:(((
Hittar inte en låt <////3 Suicidal här bitches :( Jag & Linnea brukade lyssna på den för 1000 år sedan. Eller kanske det va Mickan... :o Eller båda men w/e... JAG MINNS INTE VA DEN HETER :///  *DAMP*
Miss it like a child miss its blanket.... Det var en såndär fjortis men inte riktig fjortis låt, typ som basshunter. Fast mer wb... Den gick typ "Bla bla den här låten är jobbig men håll ut blabla"... Vill bara se den en gång till... :/

HAHA OMG ;D

Titta vilka låtar man kan hitta via You Tube. ;D Har den på mobilen... Det är allmänt störd :D Borde sova... Puss.

Idag har jag...

Städat ✕
Duschat ✓
Tränat på tvärflöjten ✓
Filat naglarna ✕
Gått ut ✓
Öhm... Aa :D Btw min nya favorit blogg! HÄR. Hon är bra ;D Haha :D Men fan. Jag är svag för snygga killar asså.. Hur mycket än deras röster är remixade... :( Skyller på Corre ;/ Borde nog sova... Men den här låten är så bra... xD Hm. Lite mkt smilisar igen.... o.O Haha... Wierd jag är, vet... Kollar på The Marrige Ref (stavning?)
NEJ NU SKA JAG LYSSNA PÅ BRA MUSIK! ! ! ! ! Juuustin Bieber <3. Mahaaa. Gammal iknow, men älskaren.

Titta hon snackar också!

Snart, snart, snart. LÄNGTAR! Lördagsmys på gång ;D Pusspuss!

GRYM LÅT!


Haha, faiiiil.

Försökte ju rita... Hittade lite kritor :3 Men det gick inte sådär värst bra <.< Tog failade kort iaf ↓ c: Kritor in my ♥!

Mina kaaakor ;3

Dom vart fett goda :DDD Speciellt mina schack rutor :3 Haha ^^ Kollar på tv nu (: Ska nog försöka rita... PUSS!

MUMS :D

Mina smaskiga kakor är i ungen ;D Medan kände jag att jag gjort mig förtjänt av en riskaka.. :D

Muuu 8D

Söt bild i repris :D
Boring dag idag.. ;D Finns seriöst inte något BRA program på tv -.- Vaknade 10 idag :'< Tilda ringde .,. Ska nog kolla lite bloggar sen fortsätta zappa. ;p Fast flera bloggar är bara borta :O Aja, bloggar senare. PUSSPUSS!

ÖHHHM...

Jag tänkte säga något. Men minns inte <.< Hmmmm... Juste! Ska fixa min design väldigt snart. Väldigt! Håller nästan på... xD Kollade på Titta han pratar idag :D Sjukt bra faktiskt :p Självklart fattade jag att hon & taxichaffisen skulle hook up direkt när hon kom in i bilen ;D LOVAR. Det är bara för att jag är synsk (a) Haha. Hm, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu... Men här får ni en låt & en bild ändå :D Broken cyde <3 Mickan då, inte ska man klottra på bussen.... :O Hahahahha. Coolt att jag sitter på samma buss sen lxm xD (a) PUSS!

FORTSÄTT PUFFA GUYS!

Vill ha mer... 8D! Haha, kom igen nu alla...! .____.'

BYE BECCY! :(

VI KOMMER SAKNA DIG!! :((( <3

Pictures of igår :p

Olle min lilla tomtenisse! :D
Olle med sin lilla stol ;D Passar henne perfekt!
Corre blev lite målad XDDD

Mihihi (':

Det var något magiskt idag med molnen. Blev också asnöjd med bilderna :D Kände mig tvungen att visa... xD Puss.

BLOGGAR SNART!

LOVAR! Ska hjälpa till med maten, duktig flicka haha (a) PUSSPUSS!