Heart Chat Bubble

Is it a baby or is it a snail?

Jag kollar på Chuck, som vanligt! :) Epic epic epic.

Några saker ni kanske inte visste om mig

- Jag ska börja skriva dagbok igen bara för att träna på att skriva, eftersom att sedan vi fick datorerna har jag typ slutat skriva för hand.
- Om jag fick bestämma skulle allting gärna vara perfekt hela tiden. Som mitt rum, mina betyg, osv. Problemet är bara att ibland är jag så jävla lat så jag orkar inte städa, även om jag föredrar att det är rent.
- Helst skulle jag inte vilja svära alls, tycker att det är jättefult.
- Jag älskar att göra folk glada, ge bort saker jag gjort och sånt.
- Jag skulle aldrig klara av att ha en pojkvän som är korkad. Dels för att jag skulle bli väldigt frustrerad och dels för att han skulle tröttna på mig för att jag skulle rätta honom.
- Jag vill inte åka till USA. Det kostar mycket, är långt flyg dit, och mest för att USA är smockfullt med idioter (fakta). Enda andledningen att jag skulle åka dit skulle vara för typ VidCon, eller nått liknande. Åker heller till Frankrike eller London.
- Jag är stenhård djurgårdare och blir ofta sur på folk som säger att dom hejar på ett lag utan att se på matcher, kunna enstaka spelare eller kunna en enda hejarramsa. Blir också sur när folk säger att dom älskar en spelare, och så upptäckde dom honom nyss och vet bara hans namn. I'm like come back when youre a real fan, maybe then I'll give a shit! Åhh bli galen. Jag vet liksom till och med vad Mikas mamma heter...
- Jag har bra musiksmak! Har märkt att banden jag lyssnar på lutar mycket mot rock, grunge och rock pop, mm.
- Jag följer runt tolv teveserier totalt, fast gillar vissa mer än andra.
- Ibland gillar jag att sjunga trots min hemska sångröst.

- Jag har haft rätt mycket prestationsångest men det har blivit mycket bättre. Nu för tiden blir jag inte galen om jag inte får C.

- Jag ska läsa ekonomi-juridik på gymnasiet nästa år. Har planerat det i några år.


Somewhere, over the rainbow

Kossooor!!! Jag vill blogga men har inget intressant att blogga om.. (y)

En gammal bild

Jag lånade den här söta bilden från Olivia! Från när vi gick i Kårsta haha :p

Some crazy shit

Naglarna jag hade nyss, och aporna som jag hade på min mobil nyss. Haha jag ändrade båda idag :p Chuck äger... Måste vara minst den 5:e gången jag ser på säsong 3, det är fet najs.

Whaaaaat?!?!?

Jag bloggar!??!?! SHIIIIT!!! Haha för ovanlighetens skull :) Jag kollar på Chuck as usual, är feta trött... Nu orkar jag inte blogga mer. Pusspuss.

Sweden you suck

Försvarspelet var åt helvete. Synd att dom inte hade Mika. Då hade vi tagit guld...

Tagga hockey!!

It's about damn time! Änligen hockey igen, även om det är Sverige. Will be awesome <3

Längtar till sommaren

Det kommer bli så sjukt awesome, jag får träffa Tilda igeen!! Saknar henne feta mycket. Dessutom ska jag konfrimera mig, shoppa, träffa mina awesome:a vänner och massa mer! Längtar sjukt mycket. <3

Jag älskar er

Mina vänner, ni är bäst! Det var så jävla skönt att prata igår och det känns som att vi har kommit mycket närmare nu. Jag är så glad för att jag har er i mitt liv! Älskar er. <3

Uppdatering!!

Jag och mina söta vänner!
Jag ska måla naglarna idag!! Det kommer bli najs 'n' stuff. Pusspuss!