Dag 1: Berätta om dig själv

Publicerad 2012-04-17 00:58:41 i Mitt liv,

Jag heter Mimmi, fyller snart 15 år och bor i Stockholm. Jag lider av en inflammatorisk tarmsjukdom, förmodligen Crohns sjukdom, vilket resulterar i att just nu dricker jag näringsdrycker som ersätting för mitt födointag.
Jag har ungefär sju nära vänner som jag älskar, mer än vad jag älskar min hund ;) Vi gör galna saker ibland och skrattar alltid tillsammans. Jag har också en underbar familj, för det mesta.
Jag är kreativ och gillar att måla med akvarell, måla naglarna, teckna, pyssla, fota, och på senaste tiden har jag börjat måla muggar åt mina vänner och familj. Jag brukade spela tvärflöjt men har tagit ett uppehåll.
Jag har rätt bra betyg men jag planerar att höja mig i samtliga ämnen. Jag har ingenting emot att gå i skolan, förutom ibland när mina lärare tabbar sig.
Jag är lite av en perfektionist när det kommer till vissa saker, så som stavning och sångtexter. Tillexempel vill jag alltid rätta personer som säger "ta självmord", eller sjunger fel i en låt. Jag föredrar att förekomma som en relativt smart individ och vill därför ofta använda versaler och skiljetecken rätt på internet. Dock orkar jag inte alltid göra det, och ibland orkar jag heller inte kommentera någons grammatikfel. Jag har lärt mig den svåra vägen att folk, mina vänner specifikt, inte gillar att bli rättade när dom stavar fel eller säger fel. Därför har jag slutat säga till eftersom att alla blir så sura. Jag vill inte vara en besserwisser, jag vill bara att det ska vara rätt. Det spelar ingen roll för mig vem som säger till att det är fel, bara det blir rätt. Själv vill jag mer än gärna bli rättad när jag stavar fel, eller utrycker mig fel, eftersom att jag vill prata och skriva korrekt svenska. Fast ibland är jag bara trött och orkar inte bry mig.
Nu tycker jag att jag har spårat ut lite, så jag tänker sluta här. :)

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2012-04-17 19:21:31

Haha, den där beskrivningen var lika rolig och korrekt som dig ;)Jag älskar dig! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela