Heart Chat Bubble

MAGNUM TEMPTATION CHOCOLATE ♥


SÖTAST I VALLENTUNA


Hos Linneaaaaa :D

Är hos Linnea, hihihi :D Bild från ett tag sen vi var, hehe. Har det awsome :3 Öhm har inget att säga... Puss.

KLOCKSLAG


Umn rubirk...

Don't be pushed by your problems. Be led by your dreams.

Jag mår bättre. Fast har typ tröttnat på att blogga. Men slänger in en bild. Puss.

'åäölkjhgfdsa

glad att tre bryr sig om mig iaf...av dom typ 10 st som kollat min blogg sen senaste inlägget...
^
mårfortfarandeintebra.
*
har sjukt tråkigt, vet inte ens varför jag bloggar? haft kul i helgen iaf, som vanligt. men möts (äckligt nog) av kommentarer när jag kommer hem. åh, jag vill inte prata om det, är det ingen som fattar?
hm. nu orkar jag inte skriva mer. känner att det här var ett jävligt viktigt inlägg. Not.
vi ses, eller nått?

häldre lyckligt ovetande än olyckligt vetande (?)

Eller? Jag vet fan inte ens om jag vill veta eller inte...? Förmodligen vill jag inte veta, men vill ändå inte vara så chiken.
^
Tkr att alla borde veta att jag målar naglarna, det kommer bli riktigt jävla hett (Not). Knarkar Taylor Swift, och är nära på att gråta eftersom jag känner igen mig på lite av en låt.... Fast han var aldrig min. Shit vad drygt jag bloggar idag känner jag.
Ångrar förresten att jag berättade att jag mår dåligt... Vill inte prata med någon, och när dom frågar börjar jag bara tänka på det och allt blir drygt. Ingen skulle vilja ta den tiden och sitta ner med mig och diskutera det ett tag, torka mina tårar osv, så jag håller det häldre för mig själv. Känns bäst just nu, för ingen skulle vilja dela min sorg eller vilja försöka förstå...
Bjuder på nån blid från nån gång, bryr mig inte direkt.

RÖDHÅRIG FTW

Inga bilder idag, ser sjuk ut. MEN ÄLSKAR DET! Precis som jag ville ha det, freaking amazing. Dock mår jag lite dåligt just nu över vissa saker, kommer skära ner min bloggning rejält. Fast, i vissa stunder är jag faktiskt glad, är som en jävla berg-och-dal-bana nu, så kanske bloggar ibland. Vi får se. Puss.

TITTA, EN RUBRIK!!!

Det känns skönt att veta att när man mår dåligt, finns det dom som gör en glad. Även om man har ont i magen, eller mår sämst över en grej, finns dom som får en att glömma allt och skratta. Några av dom är inga mindre än Wille & Ashley. Tack <3.

SAKNAR BARNESÖ SOM FAAAAAN!

Vi hade det så jävla kul... :/ <3

gustaf har 6

Hahahah Corre dåååå!

you make my pee-pee go doingdoingdoing


YOU'RE THE FUCKING BEST


Nothing to say today jaouu

Mobbar mitt älskade stalkerobejkt, (aka Corre) hehhee. Fick 59 fina händelser av henne, fast jag är ∞ bättre. :) Lovar att hon kommer bli jätteglad när hon måste ta bort 34789253523 st inlägg i hennes logg.... :D Rubirken är finast jag veeeeeeet! :D Annars lyssnar jag på ens spotifylista, snackar med en gammal "bekant" och kollar bloggar. Märks att jag är tjej, va? ;) Måste puffa lite på fejjan nu hehehheheehe..... :D PUSSELIPUSSPUSS!

SKOLA I MORGON DD:

Vill inte... Dessutom, så har jag MATTE av alla ämnen på morgonen! Tror dom att jag är supeman eller vad? Vem fan orkar med MATTE på en MÅNDAG MORGON?!?! Stackars förvirrade lärare asså. Sen har jag franska på tisdag också, kan bara en mening... D: Men, jag har iaf lite mer ordning på min data! :D Enda plusset med idag suck... Nu ska jag träna lite på franskan, försöka förstå mig på mina värdelösa noter om någon jävla Karl-Bertil, och sen läääsa! Läser en jättebra bok som heter Vattenmelonen (Vilket är helt korrekt eftersom orginaltitlen är Watermelon <3333), handlar om en tjej (/tant) som blir med barn sen sticker hennes man och hon åker hem till Irland. Sen händer något bra (som jag inte kommit till än) och hon blir fett glad efter att ha supit och varit en pest i några månader, fast först ska hon ha hämnd på sin man som var otrogen... Du du du. Haha! Ni ville bergis inte veta det, men wtf min blogg! Tyvärr blir detta också ett bildlöst inlägg, efter som min älskade dator inte unna mig den lyxen idag. Wow, det var ett tag sedan jag skrev så här mkt i ett inlägg.... :O HAHA förresten, gissa vad jag drömde om i natt! Jag spelade wow hahahah xd Ägde faktiskt...! Men, men, ska börja med mina sysslor nu hehe... :) Så sov gott alla små barn, glöm inte att borsta tänderna! :D HAHA HUUUUMOR! Puss.

STOOOOOOLT! :D

Äntligen börjat på riktigt med att ordna mina bilder hehe :D Tydligen så är min blogg bortagen också, haha! Nä det ären inte, men asså Emma kan inte se den såatteh... :o Men ska fortsätta nu, fett taggad! :D (Orkar inte starta om min data så det blir ingen bild hehehhehe)

NOSTALGIIIIIIIIIIIIIIIII <3


SARAAAAAAH, KOM UT IKVÄÄÄÄÄLL!


NU SKA JAG...

Ta och läsa lite hehe... :D

"KUL" I PICJOKE TIHIHI :D

Dock bara samma bild, men haha :D Näst sista blev snyggast tkr jag hehe. Kollar på nån film, fett bra... Pusss.

BIIIIILDER :D

(Blev mest bilder på Fanny haha, sötnosen!)

ALLT FLYTER...

Kollar på Allt Flyter, den verkar fett bra änså länge. Tog några bra bilder också idag, dom kommer upp senare. Hade enormt kul idag, som alltid haha! Tur att jag ska träffa dom nästa vecka också, då blir baaaaakning! :D Längtar superduper mycke, haha :D Vid närmare eftertanke är filmen fett cepe ändå... :O Haha, ska kolla nu. Puss.

TAGGAR TILL KUSINERNA

Jopps, träffa mina favorit kusiner idag rå ;D Fira min "moster" lite också... Tar med mig kameran, så får vi se vad som händer sen... Måste fixa mig lite nu, men slägger in en bild från senaste gången vi träffades, :) Puss.

WILL YOU BE MY BOOTY CALL? ♥


SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS

Shit asså, MÅSTE fixa min naglar! Dom är riktigt fula faktiskt... Ojämna och tråkiga... Ska fixa det imorgon. Lyssar på emomusik och är som jag brukar vara nu för tiden (galet kär). Hittade den här gamla bilden på mig... Puss!

SHAKE THAT ASS FOR ME

Tror fan aldrig jag har varit så kär som jag är just nu. ♥

SERIOUS MOMENT

Lyssnar på tung musik och är fett seriös. Var ett tag sen... Hatar det som hände på VD idag. Fan vad jag grät asså, första gången typ. Eminem är fett tuuuuuung! Ah... Mockingbird <3 Ska va seriös nu. Awsome. 

YOU KNOW I LIKE IT RUFF


HAHA!

Hm... xd

Satt och lyssnade på Rihannas nya skiva. Så kommer jag till Only Girl. Fick en konstig känsla, som om jag ville skratta men samtidigt blev lite äcklad. Sen kom jag på felet....

VAMPIRE DIARIES OM 45 MINUTER!!


HAHAHAHAHHAHAH XD


OMG I LOVE THIS SONG! ♥

KÄRLEK PÅ DEN HÄR LÅTEN! OOOOOOOSLAGBAR! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

GAMMLA BILDER!

Den här togs när jag just hade fått min kamera, tror det var Ashley som tog den faktiskt. Gillade den då xd
Dom två var tagna med min mobil på morgonen efter vi sovit hos Katta en gång, haha..
MJAAUUUUUUU <3 Saknar det asmkt, vi hade så kuuul! I gallerian...

"HAN GLÖMDE TOAN PÅ" -Corre 18/11-10

FAN VAD CORRE ÄGER PÅ ATT PRATA!!! :D

WHAT COULOR IS YOUR SOUL?

Hah fan vad fail, kan bara kolla på 5:an... :O Riktigt fult xd Well, hade askul med Danii & Katta! MYCKET skratt blev det, haha. Och pedofilen... Äckligt fan...! Langar en söt bild från idag också, tog massaaa men dom kommer upp imorgon. Just nu sitter jag och kollar på Arga snickarn, finns inget annat.... Idrott imorgon... PUSS!

OH EN SNYGG KILLE

Sa Danii just...
Är med Katta & Danii, :D Awsome vi har det... Vi ska typ gå ut snart tror jag, och jag tar nog bilder oxå ;D Skriver mer senare, måste starta om min data hehe... Puss.

GRISAN & GRISS ÄR ÄNTLIGEN FÖRLOVADE!

Bild på det söta paret...
Bröllopet är 18/11, hoppas alla kommer! :O

Hahahihihahaho, ;D

HAha jag är fett flumm xd Ända sen jag gick av tåget har jag skuttat, sprunigt, skrattat, eller fnissat! Haha ;D Körde just mitt första spel av Chicago, och gissa vem som ägde alla? ;) STOLT AS HELL! Pappa sa att jag spelade fel, men hur kommer det sig då att jag vann? x) Fick tom 59 haha... Men nu ska jag skratta lite till, puss!

NEJ MEN OJDÅ :OOOOOO

Jag har glömt att plugga på franskan idag...! Måste göra det, fan prov imorgon ju! Så... Fram med franska boken! Ska se om jag har nått gott att knapra på så länge... Aja, PUSSPUSS. Låten jag lyssnar på just nu då:

"ÄNTLIGEN HAR VÅREN KOMMIT!" -Katta

Haha, undrar vad Katta hade druckit... Wellwell, sitter och äter macka, såååå jävla gott asså :D Utan smör ofc! Inga fettigheter här inte. Idag hade vi askul med Makemebabies.com, blev riktigt hett om jag får säga det själv!
HAHHAHA KOLLA KATTA OCH DAVID! HAHAHHAHAHA XD Puss.

GODMORGON!!!!! ;d

Eller inte :D
Bild i repriiiiiis!

LIAR LIAR :d

Ganska gammal bild hihi... Kollar på Liar Liar, som jag tydligen har sätt den förut? Haha... Kommer inte sova i mitt rum idag hah... Fast pappa har suttit upp en råttfälla... HOPPAS DEN DÖR. Nejmen ska se filmen nu. Puss.

NEJ URSCH FAN DÖDÖDÖDÖÖÖDÖ


Fan.... Förra veckan var musen/mössen/råttorna i papperskorgen. Nu är dom/den i MITT rum! FAN! Tänker inte gå upp dit igen, tänker sova i Timmys rum idag! Jag hörde den pipa från min gaderob, och sen igen! FYFAN VAD ÄCKLIGT!! Bah PIIIPIPIIIIP ! UUUWE! Fan asså, min lillebror fick rädda min data för jag vågade inte... Illa.
Puss på alla som inte är möss.

Jag råkar vara fett awsome.

Haha, sitter på fejjan och snackar med Eddys kusin som tror jag bor i skåne... Hahaha XD Kolla den här söta bilden på mig & Kakan för aslänge sen hihi... Idag händer nog inget tror jag... Vi får se... :o Puss.


Just The Way You Are

Fan vad kul man kan ha, yeah jag vet.

NO YOU'RE NOT, DUDE DON'T LIE

Raandom bild.
Jag har fett tråk. Ska plugga. KUUUUL. Imorgon blire kanske lite shopping, hihi... Orkar inte mer.... Pusspuss.

Robot Unicorn Unite

Klart jag spelar de när alla har slutat ;D

Being Mean To My Stalker-Objekt


HAHA FAN VAD FAIL XD

Haha har lxm haft 43 unika idag, och inte bloggat för ens just? x) Wazzup med det huh? o.o Har bara haft typ 15 senaste dagarna, hm... Tahaha, ska göra något nu! Juste, plugga... VI SES!
(ignorera att det här blev värsta tråkiga inlägget som alla bah typ vill spy på, haha)

Moln of the day ;d

Eller aah när jag gick hem... Riktigt fint, inte så överdrivet, men less is more. Kärlek på det <3.

Shoot for the moon!

Lite söta bilder från idag, resten får ni lista ut själv ;*
Jag har inte så mycket att säga nu, ska pluggeliplugga. Självklart. ;D Ska spela lite tvärflöjt snart också tänkte jag, hihi. Fast det kommer fler bilder senare, hihih. Ehm, hehehe... MÅSTE PLUGGA NU! JE PEUX! Haha puss.

Everybody's got a drog dealer on speed-dyle

Sitter och fixar min header, går faktiskt skitbra :D Självklart med dunkande musik, den här gången Nickelback :) Haha både Carro & bror tipsade mig om dom idag ;) Men dudes, är det bara jag som tycker Nickelback & Takida låter sjuukt lika? Jag menar, lyssna på första låten, sen på andra...  Sjukt likt om man bortser från själva musiken om man säger så. Men rösterna, gooosh! Hihi, ska faktiskt fortsätta nu, sen plugga lite... Pusspuss.

Mihihihihihihihihih (:

Sitter i förrådet och försöker skriva en låt med dom här sötnosarna, + Rirri :)) <333 Går ju sådär, hehe... Puss.

NU BLIR DET RÅPLUGGA DÅ...

Nästa vecka har jag franska prov, och självklart vill jag ha alla rätt... Så nu blir det plugg, plugg, plugg varje dag tills på tisdag! Vill ha MVG liksom... ;D Har 90 glosor jag kan träna på för att klara provet, men mer plugg kommer det bli... Engelskan dock, hade jag redan alla rätt på, efter en timma... Hihi pusselipusspuss :)
___________________________
(RULE 13# never involve a lawyer)

Omg titta vilka coola bilder ;D

Den var asfin! ;d
Funderar på att göra en ny header, hihihi.

Aim for the stars

En bild jag just gjorde på några av mina älsklingar! :)
Haha vetni, jag har börjat spela Robot Unicorn Attack... Det är kuuuul ju! Och ganska enkelt hihi c: Just nu kollar jag på en gammal film där hon som spelar Bridged Jones är huvudperson. Den är väldigt bra faktiskt :) Puss.

CHISEL CHISEL CHISEL CHISEL CHISEL


Kattas vackra svar på hur många timmar/dygn hennes tv är på.
Jag sitter och spelar Chisel på nån random sida. :D På den är jag lvl 23, men på friv är jag på 28 typ... Eftersom friv failar hemma... :/ MEN IDAG ÄRE NAAAAAAAVY CIS!!!! Dölängtar! Fast tror inte Abby dör... Men jag hoppas fast ändå inte :/ Bara inte hetaste, underbaraste, finaste, bästa Tony dör ;) Haha men ska spela nu... Puss!

Vill du ha GRATIS tuggummin? .

På sidan Tuggummin.se kan du samla poäng genom att spela spel, besöka sidor osv! Allt är jätteenkelt, och sen skickar dom hem tuggummin till dig. Bara att klicka på länken här: http://www.tuggummin.se och börja samla poäng, superenkelt! För eventuell hjälp klicka dig till deras kontaktformulär http://www.tuggummin.se/kontakt.php. Så bara börja!

Ändra dina tankar och du ändrar din värld


Två ting är eviga - universum & mänsklig dumhet

Funderar staaarkt på att ha brunt ett tag nu, och färga rött sen till våren typ. Jag menar, det är ändå en fin färg. Tycker det passar mig hehe... Och självklart, mina ögonbryn... Men vet inte... Vi får se... Hahah D:
-
Jag undrar förresten vad som har hänt med mitt självförtroende...  När jag hade rosa hår liksom, jag brydde mig inte ett skit om vad andra tyckte eller att mina kläder inte matchade riktigt. Men nu... Har kommit på mig själv med att kolla på andra och önska jag haft sånna kläder, eller undrat om den skulle tycka det var fint, allt för ofta... Vet inte varför. Känns riktigt illa att bara tänka på det, så ska sluta skriva nu. Pusspuss.

BWAHAHAHAHA! :'DD

Myes, min bloggning suger idag, tack jag vet. :)

ÄNTLIGEN LITE POST...

Hihi fick ett sött vykort från Olle idag :) Lite efter eftersom hon var i Turkiet veckan innan lovet, haha... PUSS!

CUCK OM 5!!

Omg lääääängtar (a) Haha ska se på Chuck om 5 minuter.... Den här gången ska jag inte missa haha... ;D Puss.

BRUNHÅRIG NU FAN :D

Imorgon eller på onsdag ska jag färga det RÖTT RÖTT RÖTT! Läääängtar som fan, kommer bli så hett ;D Puss.

WILL & GRACE

Superbra program, verkligen! Har kollat på det hela helgen, haha inte i sträck men ofta... Det är typ nått sånt maraton på tv 4 komedi. Älskar Jack, han är så skööön! Haha ;D Det är han till vänster, gaaaaaay som fan :D

Skillnad?

Haha ser ni någon? Första bilden är bara från Januari men jag ser lite skillnad iaf... Haha :)

I'm nothing without you

Liten 'bildbomb' från fredags - idag. Har varit med Tilda hela helgen, :d Vi har badat, i Uppsala, askul. Vi besökte lite gravar igår också eftersom det var Alla Helgonsdag shiten uknow. Har iaf haft awsooome :P Hihihihi...  Skriver mer sen, ska färga håret snaaaart! Fast brunt först hehe... Pusspuss!

"JAG ÄR DIN ROMPAH OM DU ÄR MIN ROMPAHH"

-Olle
Life's awsome. Borde sova. Oj. Fan. Ska upp tidigt imorgon. Eller jo, "tidigt" i min värld. Halv 8. Ska bada med älsklings Tilda i Uppsala. Kommer bli awsome. Fast jag kommer va trött som fan. Som alltid. Fan. Ehm... Vackert inlägg känner jag... Diggar bilden stark. Och min rompah <3. Wellwell, jag skaaaaaaaaaaaa sova nu! Får tvinga mig själv! Lycka till... Ska kanske va med Emma på lördag också... Great! :)) Mm. PUSS PÅ RUMPAN!!

Draktränaren

Kollar på film med familjen, den verkar fett bra ;D Hihihi några söta bilder från idag! Hade det bäst ;* Pusspuss.

Katta har en rompahhh :d

HAHAHA :D Så att ni vet bah ;D Haha är hos Katta nu. Vi ska nog ut snart, just nu nördar vi bara ;D PUSSPUSS.

Don’t let the fear of fall stop you from spread your

...wings ♥

Ska hem till den här sötnosen snart! Ska bara städa lite först hehe.. Går ju sådär... Men det var faktiskt ett tag sen vi va, är fett taggad ;D Kommer bli awsome  som vanligt, vafan det är Katta liksom! Uppdaterar senare, säkert med bilder också! Men måste städa klart!! NUUU!!!!! Haha lycka till... Pusspuss!

Vissa har bilder på sina idoler, jag har en spegel!

Söt bild från igår I think... Jag har fett tråkigt så att alla vet :D Jag har märkt att Fejjan har reklam med ljud. Stör mig något sjukt på det här... Men ska nog försöka sova... SNART. Haha vi ses ;) Pusspuss!

Ny header så länge!

Kände att det behövdes, hehe... Fast vet att jag kommer byta så fort mitt hår är bra och jag har några bra bilder. Men den duger så länge faktiskt... Just nu sitter jag och kollar på tv, inte gör något speciellt. Skulle typ slaggat hos Rirri idag igen, men mår inte så bra, ont i huvudet och så är jag såååå damn trött! Well well, pusspuss! :)))

Spred a Little Joy, and see

Fan vad härligt jag har haft det! Med sött folk och bra filmer. Asglad :d Bilderna är tagna från Rirri & Frida. Tkr dom blev supersöta :D Och gaaash vad skönt att inte behöva bry sig om bloggen eller fejjan ett tag. Bara ha kul. Puss.

WOHOOOOOO! :D

Slaggar hos Rirri idag med Frida, :D Tåget går om en halvtimma så måste fixa mig lite nu... kommer nog inte uppdatera mer idag så ah... :D PUSSPUSS !

Bra jobbat Mimiih, bra jobbat!

Jo, jag har faktiskt hjälpt till och målat :D Haha det var faktiskt kul... Blev inte såååå noggrant men det var liksom bara andra lagret såatteh... Men stooolt som fan att jag gjorde det så snyggt ;D Bjuder på en söt bild på mig också, hihih! Imorgon ska jag (förmodligen) vara med Olle & Corre, och vi ska faktiskt plugga! Vi får se hur det går... På fredag ska jag träffa min älskligs Tilda och några fler, vi ska baaaada ;D Inomhusbad ofc... Taggad! Just nu sitter jag och kollar på lyxfällan och käkar asgoda halstabletter ;D Ska kolla lite stuff's nu, pusspuss!

METEROA

Gammal bild.
Godmorgon ;D "Vaknade" kl 12 idag, heh... Fast var tillräckligt vaken vid 8 för att höra dom där nere... Har en liten paus nu, har städat nue faktiskt! Garderoben snart klar :D Det är väll det som kommer hända idag haha... Kanske tänkte rita lite också ;D Mitt hår ser liiiite cepe ut just nu.... Brunt för det mesta, fast lite rött här och där... Frtfrnd lite blond "utväxt" haha... MEN DET KOMMER BLI BRA! Ska läsa lite bloggar och fortsätta städa nu, PUSS!

Mitt hår kommer bli så braaaaaa! L:

Först svart, sen röttorange, sen orange, nu brunt och sen röööööött! :D Mitt hår kommer bli super snyggt bara så ni vet :D Ska färga rött i helgen nån gång så det sitter bra... Ojdå måste sova... Men, göra något på Torsdag? Puss.

Nämen titta!

Från dagen jag var med Neha... Vi hade lite kul om man säger så... xD Vi är riktigt söta! Haha humooor ;D Puss.

MÖSSA & NAGLAR L:

Jag har hittat en suuuuper söt mössa! Såg den i hallen och ah... Den är min nu. :d Gillar verkligen färgerna, dom är så höstiga ;D Fast det är ju vinter nu men... ÄNDÅ. Dessutom är det rött i, som matchar mitt framtida hår!
Riktigt snygg! Sen så har jag målat mina naglar också, svarta med röda hjärtan ;d Ääääälskar det! Också rött för att matcha mitt hår... Hiihiihihi. Ska förmodligen färga håret imorgon :D Fast ska bleka först... AJa, naglarna!

Snaaaaart är det vinter!

Jag menar, kolla ut. Det är redan så mörkt och klockan är bara 6. Fast jag älskar att det är vinter... SKIDOR! :D Haha ;D Imorse fixade jag faktiskt mig haha....  Tänk om nån snygging ringer på dörren liksom... XD Pusspuss.

Bjuder ;$

Vem väljer ni?

Den goda Stefan, eller den otroligt heta badboyen Damon?
Visst ser Stefan helt okej ut, men han är mer som en stor björn, till skillnad från Damon som är riktigt snygg. Självklart väljer jag Damon, hihi. Jag menar, kolla på musklerna ;) Och han är nog lite snällare än han säger att han är, någon stans där inne. Stefan är för tråkig för mig. Men alla är olika, så vem väljer ni då?

Bam, bam, bam, bam, baaaaam!


Jag ser ut som skit just nu så bjuder på en "gammal" bild på mig :)
Vaknade i tid idag faktiskt! Till skillnad från igår, hehe... Drömde en sjuk konstig dröm idag också haha! ;D Just nu sitter och kollar på ANTM, och käkar godis :$ Har inget spc att säga... D: Inte på blogghumör just nu... PUSS.

GODNATT ÄLSKLINGAR! :D